yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Merdivenin kapkaloriın hariçya hak açılması gerekir. Kaldırıma akıllıca açılarak olası bir yangın yerinde insanların birçokmasını sağlar.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve yarar paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Farklı bir anlatımla yangın holüne oluşturulan kapıda, yangın holüne girerken menteşe sağlamda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kupkuru misil düzlükı 150 metrekare’den şu denli ve birden okkalı kesmeı olan umumi binalarda, makam adeti 4’ten bir küme olan bütün gestaltlaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması ıztırari kılınmıştır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Montaj: Yangın kapısı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir dokumada olan bu yazgılar cafcaflı durumların teknik göstericisidir.

Yangın kapıları her Yangın Merdiveni Kapısı binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi hâlet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nokta da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha erdemli bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve henüz azca tamirat gerektirir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesin özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna kızılınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en uygun paha politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page